ALGEMENE VOORWAARDEN

Conditie van de produkten:
Al onze kandelaars zijn oorsponkelijk uit de periode tussen ca. 1800 en 2000 wat inhoud dat onze produkten niet nieuw zijn. Onze produkten zijn echter in erg goede conditie wanneer niet anders vermeld. Iedere uitzondering cq. beschadiging is vermeld in de product omschrijving. Voor gedetailleerde informatie over een product kunt u altijd per email contact met ons opnemen.

Produkt beschikbaarheid:
Het aanbod op de site wordt regelmatig gewijzigd, het is mogelijk dat een produkt tussentijds verkocht is en dus niet meer beschikbaar. Wij proberen dit ongemak zoveel mogelijk te voorkomen.

Prijzen:
Al de prijzen op de Candlepower-design's website worden vermeld in Euro's en zijn exclusief verpakkings- en verzendkosten. Candlepower-design heeft het recht prijswijzigingen (als gevolg van koerswijzigingen) zonder afkondiging door te voeren.

Bestellen:
Bestellingen geplaatst bij Candlepower-design worden vertrouwelijk behandeld, uw persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor commerciele doeleinden of beschikbaar gesteld aan andere partijen.

Betalings mogelijkheden:
Voor alle produkten geldt dat de betaling moet zijn geschiedt voordat Candlepower-design overgaat tot verschepen of verzenden van produkten. Na bestellings- en prijs bevestiging door Candlepower-design kunnen betalingen worden verricht volgens de volgende methoden:
* Door overschrijving op de bankrekening,
* Door middel van PayPal (geregistreerd emailadres vereist).
Als gevolg van extra kosten wegens het gebruik van PayPal wordt er 2% toeslag over het totaal bedrag berekent.

Verzending:
Candlepower-design heeft de mogelijkheid om kandelaars wereldwijd te verzenden, naar huisadres of een andere opgegeven locatie afhankelijk van de voorkeuren en wensen van de afnemer.
Al onze verzendingen worden verzorgt door erkende bezorgingsbedrijven gespecialiseerd in vervoer over land, zee of door de lucht. Iedere levering is in nauw overleg met de afnemer. Alle kosten en risico's voor verzending alsook van eventuele verzekering zijn voor de afnemer.

Verzekering:
Produkten worden alleen op verzoek verzekerd.

Verpakking:
Al onze Candlepower-design produkten worden op profesionele wijze verpakt en afdoende beschermd, afgestemd op de industriestandaard en afhankelijk van de wijze van verzending. Alle kosten voor verpakking zijn voor de afnemer.

Retour sturen en geld terug:
Candlepower-design omschrijft haar produkten met de beste intenties. Als u ontevreden bent met het produkt kunt u het terug sturen binnen veertien (14) dagen na ontvangst. Onder alle omstandigheden moet het produkt in dezelfde conditie verkeren als op het moment toen u het kocht. Terug zendingen per post zijn geheel voor uw eigen risico. Wij raden aan via een erkend verzekerd bezorgingsbedrijf te verzenden. Zendingen niet door ons ontvangen kunnen niet worden terug betaald. Zodra wij de goederen ontvangen hebben storten wij het geld terug op uw bankrekening.

Verloren of beschadigd:
Candlepower-design doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar produkten veilig op haar bestemming arriveren. Bij beschadiging of verlies a.g.v. de verzending, graag direct melden per email aan Candlepower-design. Iedere aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging moeten vergezeld gaan met een verklaring van het verantwoordelijke lokale bezorgingsbedrijf.

Garantie:
Candlepower-design verkoopt alleen produkten die in uitstekende staat verkeren, iedere afwijking hierop is vermeld in de omschrijving. Wanneer de koopakte gesloten wordt gaat de afnemer automatisch accoord met de staat van conditie waarin het produkt op dat moment verkeert. Wanneer er enige klachten bestaan stuur ons dan alstublieft een email inclusief een kopie van uw factuur.

Disclaimer:
Candlepower-design doet geen uitspraken endoet geen waarschuwingen uitgaan betreffende de accuratie, compleetheid of toepasselijkheid in enige vorm aangaande:

  • de informatie gebruikt in de documenten en gerelateerde beelden of enig andere produkten van welke aard dan ook die gepubliceerd worden op deze site.
  • de informatie gebruikt op deze site welke technische onvolkomenheden en/of typografische (spel)fouten kunnen bevatten.

Alle verantwoordelijkheid van Candlepower-design wegens in gebreke blijven of fouten van enig andere aard zijn expressief uitgesloten voor zover in de wet omschreven staat.

Verklaring betreffende conditie en gebruikte waarderingsschaal.


| back |

copyright Candlepower-design